Apple se aşteaptă la comenzi solide pentru seria iPhone 14 şi a comandat la parteneri o producţie de peste 90 de milioane de unităţi

Smartphone

Chiar dacă an de an Apple a avut dificultăţi în producţia noilor generaţii de iPhone, compania a reuşit de fiecare dată să le depăşească cu succes, rezultatele în vânzări fiind aproape mereu pe măsură.

Nici anul acesta nu face excepţie, deşi tensiunile dintre China şi Taiwan sau restricţiile generate de pandemia COVID-19 din China păreau că vor încetini sau chiar amâna producţia noilor modele iPhone 14, s-ar părea că Apple a gestionat foarte bine aceste mici crize şi se aşteaptă la vânzări solide pentru noua generaţie.

Compania americană a comandat către parteneri o producţie de peste 90 de milioane de unităţi din seria iPhone 14 şi asta doar pentru ce a mai rămas din 2022. Apple mizează pe faptul că deşi la nivel global există destul de multe incertitudini, clienţii săi au în general venituri în medie sau peste medie şi nu vor fi puternic afectaţi de o posibilă încetinire economică.

“Mărul muşcat” se încăpăţânează să vândă în 2022 cel puţin la fel de multe iPhone-uri ca anul trecut, astfel că obiectivul declarat al companiei este ca la sfârşitul anului să comercializeze peste 220 de milioane de unităţi.

Seria iPhone 14 va fi lansată luna viitoare.

Sursa: bloomberg.com, sursa foto

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.

Leave a Comment