Wizz Air anunţă că oferă 100.000 de bilete gratuite cetăţenilor ucraineni pentru zboruri în Europa continentală şi Marea Britanie

Diverse

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Estul Europei, a anunţat la sfârşitul acestei săptămâni că va oferi 100.000 de bilete gratuite cetăţenilor ucraineni pentru zboruri în Europa continentală şi Marea Britanie.

Vorbim de peste 800 de rute operate de Wizz Air Hungary și Wizz Air UK, iar biletele gratuite vor fi disponibile în perioada 15 septembrie – 8 decembrie 2022.

Prin această acţiune cei de la Wizz Air par că încearcă să îşi mai spele din păcatele acestei veri, una plină cu anulări şi amânări. Din păcate nu doar cei de la Wizz Air au trecut prin astfel de probleme, mai toate companiile aeriene având mari dificultăţi în a-şi onora zborurile în condiţiile unei lipse a forţei de muncă, dar şi a numeroaselor greve de pe aeroporturile europene.

Mai multe detalii despre acest subiect am scris în acest articol.

Sursa: profit.ro

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.

Leave a Comment