Serviciul de streaming video Disney Plus anunţă lansarea unui abonament cu reclame, cât şi creşterea preţului la cel fără reclame (în România din 2023)

Software

Disney Plus, serviciu de streaming video ce a fost lansat oficial şi în România în vara acestui an, a anunţat rezultatele financiare valabile pentru perioada aprilie – iunie 2022, cât şi planurile de viitor.

Poate cel mai important aspect este cel legat de apariţia abonamentului cu reclame. Acesta va fi introdus oficial în luna decembrie în Statele Unite ale Americii şi va avea un cost lunar de 7.99 dolari. În prezent acesta este costul lunar al abonamentului standard, cel care tot din decembrie va fi mărit la 10.99 dolari.

Pentru România nu vorbim de “dacă vor fi implementate noile modificări” ci “când vor fi implementate noile modificări”. Foarte probabil acestea vor ajunge la noi în vara lui 2023, dacă nu chiar mai devreme. Dacă ar fi să facem o estimare raportată la costurile actuale, de anul viitor Disney Plus ar putea costa în România astfel:

  • 29.99 lei / lună abonamentul cu reclame;
  • 39.99 lei / lună abonamentul standard;
  • 399.90 lei / an abonamentul standard.

Important de menţionat este că profilurile Kids nu vor avea reclame indiferent de planul tarifar.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.

Leave a Comment