Soluție de plată contactless pentru cei ce folosesc smartphone-uri Huawei – Curve Pay

Google Pay nu este disponibil pe smartphone-urile Huawei, iar compania chineză a găsit o metodă ce permite plata NFC indiferent de banca emitentă a cardului. Soluția se numește Curve Pay și permite smartphone-urile cu HMS să efectueze plăți contactless prin NFC prin cardurile de debit sau credit înrolate.

Curve Pay permite monitorizarea cheltuielilor, arată diferite statistici și aici pot fi aduse majoritatea cardurilor emise în țările europene.

Alte elemente încorporate în Curve Pay:

  • curs valutar avantajos;
  • mod anti embarassment ce schimbă automat cardurile când în contul implicit nu există fonduri suficiente;
  • numărul de carduri de debit și credit ce pot fi înrolate în aplicația Curve este nelimitat;
  • cashback de 1% pentru primele 30 de zile pentru cei ce descarcă aplicația prin App Gallery și 5% pentru achizițiile din e-shop-ul Huawei făcute în România, Cehia și Polonia;

Declarații oficiale:

„Utilizatorii Huawei pot plăti pur și simplu cu telefonul. Oferim acum o soluție de plată mobilă testată, ușor de utilizat și extrem de funcțională, independentă de bancă și card, ideală pentru consumatorii noștri răspândiți în atât de multe țări din Europa”, a declarat Derek Yu, Președinte Europa Centrală și de Est, Țările Nordice și Regiunea Canada. „Este o veste extraordinară pentru utilizatorii seriei HUAWEI P50, care pot accesa aplicația și pot începe să folosească imediat smartphone-ul pentru a efectua plăți contactless prin NFC”.

“Misiunea noastră este să simplificăm aspectele financiare din viețile oamenilor, iar lansarea Curve Pay pentru utilizatorii Huawei ne permite să ajungem la cât mai mulți oameni în Europa. Oricine ar trebui să aibă acces la soluții de plată inteligente și ne bucurăm de faptul că putem contribui la facilitarea experienței consumatorilor noștri prin plăți contactless, recompense, și până la urmă, simplitate și confort.”, a declarat Shachar Bialick, Fondator și CEO al Curve Pay. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

Leave a Comment