Waze încearcă să relaxeze şoferii la volan prin experienţa numită “Drive with headspace”

Software

Waze, poate cea mai populară aplicaţie de navigaţie, a lansat o nouă experienţă de utilizare denumită “Drive with headspace”. Realizat în colaborare cu compania din spatele aplicaţiei Headspace: Meditation & Sleep, noul serviciu are rolul de a crea momente de relaxare şi bucurie pentru şoferi.

În timpul condusului şoferii vor putea asculta fragmente motivaţionale pentru a obţine un plus de bucurie, vor primi sugestii de melodii în Spotify pentru destindere şi chiar vor putea schimba indicatoul maşinii de pe hartă într-un balon cu aer cald care va naviga la înălţime. Vor exista cinci profiluri de relaxare denumite Aware (conştient), Bright (luminous), Hopeful (plin de speranţă), Joyful (vesel) and Open (deschis), iar în funcţie de alegerea acestora se vor transmite şi recomandările aplicaţiei.

Această facilitate este disponibilă deja în limbile engleză, franceză, spaniolă şi portugheză.

Sursa: engadget.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

Leave a Comment