TOP 5: Oferte eMAG din 21.04.21 (smartphone mid-range cu OIS, mirrorless full-frame de la Sony, laptop ASUS mai bun ca preț față de o tabletă Android etc)

Nu avem cum să ratez acest articol într-o dată precum cea de astăzi: 21.04.2021. Am selectat 5 oferte din portofoliul celui mai mare magazin online românesc. O să descoperiți un espressor premium de la Philips, un set de 2 periuțe electrice de la aceeași companie, un mid-range ce promite mult la nivel de ecran și cameră foto etc.

1. Samsung Galaxy A52 cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 1389 lei;

Cred că este unul dintre cele mai ieftine smartphone cu OIS pe camera principală. Am testat Galaxy A72, iar mare parte din informațiile de acolo se pliază și pe Galaxy A52. L-aș recomanda pentru display-ul Super AMOLED cu rată de refresh la 90Hz, pentru camera de 64 Megapixeli cu OIS, pentru experiența software + suportul pe care Samsung l-a promis pentru smartphone-urile sale, difuzoare stereo, cititor de amprentă integrat în display, certificare IP67 în ce privește contactul cu apa și praful.

2. Sony Alpha A7III – 8499 lei;

Da. Îl vânez de ceva timp și mi-am propus să schimb Canon 70D-ul cu un Sony Alpha7III în 2021. Mi se pare a fi cel mai atractiv mirrorless full-frame la momentul actual. Cu greu poți să găsești unul mai bun. Sony domină piața de mirrorless, deși Canon începe să vină cu produse din ce în ce mai atractive. Ar fi și o întoarcere la origini, în urmă cu 10 ani foloseam Sony a550.

3. Laptop ASUS de 14 inch – 999 lei;

Nu are cine știe ce specificații, dar îl consider a fi o alternativă la tabletele Android din această zonă de preț. Are un display de 14 inch cu rezoluție FHD, procesor Intel dual-core la 1.1 GHz ce urcă la maxim 2.4 GHz, 4 GB memorie RAM și 128 GB stocare de tip eMMC, Wi-Fi ac + bluetooth 4.1, difuzoare stereo, HDMI și slot pentru microSD. Rulează Windows 10 Home S, dar puteți face trecerea spre versiunea normală în mod gratuit (nu aveți posibilitatea să reveniți la Home S).

Mi se pare un laptop ok pentru cei ce nu au cine știe ce posibilități materiale și caută o alternativă la o tabletă pentru școala online.

4. Set 2 periuțe electrice Philips Sonicare DiamondClean 9000 – 1049 lei;

Costa în jur de 1100 lei când i-am făcut review-ul. Mă rog, au și trecut câțiva ani de zile de atunci. Apropo, capetele de periere nu sunt scumpe. Dacă îmi amintesc corect am cumpărat de curând și au costat undeva în jur de 60 lei / 2 bucăți. Au trecut câteva săptămâni de atunci și nu-mi amintesc chiar exact.

5. Espressor automat Saeco PicoBaristo – 2999 lei;

Cred că au fost promoții de-a lungul timpului când a coborât și pe la 2600 – 2700 lei. Am testat un astfel de model și pot să spun că impresionează, este gama premium a Philips și merită investiția făcută. Ai o sumedenie de opțiuni și se descurcă excelent, te ajută să fii fresh în fiecare dimineață.

Leave a Comment