Born2be, unul dintre cele mai mari magazine online de modă din Polonia, a intrat oficial în România

Diverse

Dacă nu vă erau suficiente zecile de magazine online de haine şi încălţămine (în frunte cu FashionDays, AboutYou sau Answear) din ţara noastră, iată că din această primăvară mai aveţi o alternativă – Born2be.

Acest nume este unul destul de important în Polonia, fiind unul dintre cele mai mari magazine online de modă din această ţară. Strategia companiei poloneze este de a oferi haine şi încălţăminte la modă, totul la un preţ foarte accesibil.

 „Suntem pe piața poloneză de 7 ani, perioadă în care ne-am bucurat de un ritm rapid de dezvoltare, platforma noastră fiind vizitată, în prezent, de aproape 3 milioane de utilizatori în fiecare lună. Consider că avem o perspectivă extraordinară pe piața din România”, a declarat Daniel Duniak, director de dezvoltare al firmei AzaGroup, cea care deţine site-ul born2be.com.

Compania nu deţine un depozit în România, livrările urmând a fi făcute din Polonia în 3 zile lucrătoare de la emiterea comenzii. Transportul este gratuit la comenzi de peste 225 lei, sub această sumă preţul transportului variind între 11.99 lei şi 14.99 lei (în funcţie de tipul de plată).

Leave a Comment