Mesaj pentru OnePlus

Culmea este că am primit notificarea de la OnePlus când mă aflam prin China. Sincer, nu mă așteptam ca povestea să se repete.

În prostia mea, în faza inițială, am crezut că este spam, că nu are cum să se repete această problemă din 2018. Au trecut aproape 2 ani și nu au înțeles nimic.

În 2018 a trecut să schimb 2 carduri pentru că am făcut plăți în magazinul OnePlus.net și în 2019 trebuie să repet isprava pentru alt card. Băieții ăștia nu sunt capabili să-și angajeze o echipă de profesioniști pentru că altfel nu-mi explic.

Dacă plățile cu cardul pot ajunge așa ușor pe mâna hackerilor ce se întâmplă cu datele utilizatorilor de pe smartphone, cât de sigur este să folosești un telefon Android al OnePlus?

Mesajul meu pentru OnePlus?

Renunțați la magazinul online propriu. Lăsați profesioniști în domeniu, vindeți strict prin magazine online terțe. Angajați oameni capabili, gata cu cei ce nu au habar pe ce lume se află. Nu este nicio plăcere să mergi să schimbi carduri, să afli că datele tale personale se află pe mâna nu știu cui, mai ales de la un brand cu pretenții spre segmentul premium. Grupul BBK nu este așa sărac să nu-și permită un plus de securitate sau cine știe, nu există interes…

Categorii: opinie

Tag-uri: OnePlus

Leave a Comment